Uncategorized

02 PINK DREAM PALETTE BY ISADORA

Testar vårens nya färger från Isadora och den här godingen ovan är faktiskt en relaunch av en tidigare skugga de har haft. Deras nya paletter har nämligen fått ett ansiktslyft. Nu är ögonskuggorna något annorlunda i konsistensen och de är nu “bakade” direkt ner i förpackningen. De finns i 8 olika nyanser!Trying out the new formula of Isadora´s popular palettes. They have changed the formula and the design of the packaging and the colors are now more creamier than before. Like! If you want to read more about what I think is positive AND negative with this change..please press the translation button to the right here on my site to get the text in you language!

Paletterna är nu:

• Crèmigt silkeslen i konsistensen
• Sitter extra länge +12 timmar 
• Intensiv färg 
• Ögonskuggan smälter in i huden 
• Enkel att tona 
• Elastisk, fjäderlätt textur 
• Flytande puderteknologi 

Positiv förändring? Oh, ja! Älskar att konsistensen är krämigare och färgen blir intensivare än förut.

Negativ förändring? Ja, på ett sätt. Haha ur en makeupartists point of view. Jag har alltid brytit upp paletterna från Isadora och tagit ut metallbehållaren och klistrat in dom löst i mina paletter som jag åker runt med. Detta sparar vikt och plats! Nu går inte det längre i och med att de är bakade direkt i. 🙁

I vilket fall är denna palette underbar i sin kombination av färg och neutrala jordiga färger. Ögonskuggan heter Eye shadow Quartet – 02 Pink Dream och finns redan nu i butik för 

Produkter jag har använt / Products I’ve used

Ögon / Eyes
Eye shadow Quartet – 02 Pink Dream  Isadora
Highlight Ice Queen MakeupGeek
Fine liner Eye Stylo Black Isadora
Highliner Gel Crayon Black Marc Jacobs

Fransar / Eye lashes

Noir Fairy Black House of lashes

Bryn / Eye Brows

Perfect eyebrow pen Taupe & Brow shadow duo Dark Brown Anastasia Beverly Hills

 

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU