Uncategorized

WHITE NAILS ARE TRENDY

Ja, vita naglar är så sinnesjukt snyggt om du frågar mig. Det ser så rent och klassiskt ut! Det finns däremot inget värre än att jobba med vita nagellack som inte är täckande…dessa kan man ju stöta på ibland. Nämnde ju för er att jag testat Isadoras nya Gel lacquer nagellack. Så prisvärt och verkligen grymma i kvalitén! Dom har en jätte bra vit färg som blir super snygg på!

Om ni är ute efter vitt nagellack…köp, ni kommer inte bli besvikna! 89 KR på Kicks eller Åhléns!


White nails are so trendy but it´s hard to get a nice nail polish that really gets you a full coverage after one layer! I told you about Isadoras new range the other day,the Gel lacquers. They are cheap, its great quality and they have nice color’s. You need to check the white one out!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU