I samarbete med

30 DAY’S COMPLETED WITH PROTECT & PERFECT ADVANCED SERUM

In collaboration with No7

#Powerofchange

Nu har hela 30 dagar gått sedan jag började med #Powerofchange kampanjen i samarbete med det brittiska märket No7! Under den här perioden har jag utmanats till att leva något mer hälsosammare. Stora förändringar i sina vanor är som ni vet svåra att göra på en gång men de här små förändringarna har gjort mig mer medveten om hur jag mår och jag har verkligen tagit hand om mig själv.

Mina utmaningar var att dricka mer vatten, dricka ny pressad juice varje morgon, meditera oftare samt plocka upp mina gamla spanska böcker för att förbereda mig inför min semester resa till Argentina som startar på ons!

Under dessa dagar har jag också testat No7´s nya serum Protect & Perfect Advanced! Ett serum som ska bidra till en bättre hy om man använder det regelbundet.

Vad tyckte jag?

Jag stormtrivs med min nya serum att varje morgon och kväll använda serumet under dag- och nattkrämen! Innan har jag testat serum också så klart men aldrig varit så noga med rutinen som nu.

Resultatet kortfattat i punkter:

  • Min yttorrhet är borta – Huden har fått mycket mer fukt under dessa dagar
  • Huden känns mer mjuk och smidig
  • Mina torrhetslinjerna i pannan har långsamt jämnats ut. De har absolut inte försvunnit men jag har märkt ett lite jämnare resultat än förut!

Sammanfattning av resultatet:

En mer regelbunden användning av ett serum bidrar absolut till en jämnare hud, gör den mer återfuktad och bidrar till att reducera oönskade torrhetslinjer! Jag kan absolut rekommendera No´s Serum, efter att ha känt att det faktiskt ger resultat. Som jag nämnde innan, att göra små förändringar i sin vardag kan faktiskt ge resultat. Det är helt upp till dig att göra en liten ansträngning och så länge det ger resultat är det väl värt det?

Nu jäklar! Se till att göra små saker för dig själv som leder till en positivare livsstil. Antar du utmaningen?


 

#Powerofchange

30 days have passed since I started with the #Powerofchange campaign in collaboration with british brand No7! The challenge was supposed to make me live a healthier life making small changes during 30 days. Radical changes are not always the best way to change your habits don’t you agree?  But taking part in this challenge has helped me to be more aware of how my body feels, how to listen to it and to how to improve taking care of myself.

My challenges were to drink more water, drink home made natural juice every morning, meditate more often and pick up my Spanish to prepare myself before my vacation trip to Argentina which starts this Wednesday!  During these days and also as a part of the challenge, I’ve also tested No7’s new serum Protect & Perfect Advanced!  The serum is supposed to….

Did the serum work?

I really enjoy having this new routine with my new serum, applying it every morning and evening underneath my day and night cream! I’ve tried a couple of serums before of course, but I haven’t been so keen with the routine until now…

Results in a nutshell:

  • My dryness on the surface of my skin is gone – My skin feels a lot more moistured than before;
  • My skin feels smoother and tighter than before;
  • The dryness lines in my forehead have slowly started to disappear, certainly been reduced slightly but not gone entirely.

Conclusion: The regular use of a serum contributes to a more beautiful skin, moisturizing it, giving it at healthier look and eliminating those unwanted wrinkles.  I would definitely recommend this particular brand, which after trying it seems to work in less than 30 days proving visible and solid results.  All in all and as I said before, doing small changes in your daily life which are possible, feasible and will require an extra effort coming from your side, will definitely pay off and improve the way you feel about yourself!

Now it’s time for you to change your daily life, are you up to the challenge?  

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU