INLÄGGET ÄR ETT BETALT REKLAMSAMARBETE TILLSAMMANS MED LYKO OCH INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR TILL LYKO.SE

Den senaste tiden har det varit fullt fokus på att hitta tillbaka till den hårkvalité jag en gång hade innan barn. Jag vet att det kommer ta tid och att allt inte går att påverka med produkter men jag har i alla fall lyckan att ha hittat bra hårprodukter som gör skillnad och som jag kan använda längs med vägen.

Dom här 4 hårprodukterna är bland det bästa jag använt och jag har nämnt dom åtskilliga gånger både här på bloggen och på Instagram men idag, i samarbete med Lyko, tänkte jag att jag skulle samla dom alla i ett och samma inlägg så att ni inte missar någon av dom! Jag som tipsar har hårtypen “fint till normalt hår” men har efter graviditeten tappat väldigt mycket hår.

drygt schampo olaplex

1 | Ett riktigt drygt shampoo som återställer hårets styrka och ger en otrolig glans.

Bond Maintenance Shampoo No.4 från Olaplex är mitt absoluta favoritschampo som gör det den lovar och lite till. Aldrig har jag varit med om ett drygare schampo som får håret att kännas nytvättat i dagar. Använd mycket mindre än du brukar för håret blir rejält fluffigt, med skum i överflöd, trots den mindre mängden. Doften är fräsch och neutral och jag njuter varje sekund av att kunna tvätta håret med ett “proffsigt frisörschampo” hemma som verkligen rengör på djupet! Det här schampot spelar i en helt annan liga! Funkar på alla hårtyper.

Pris | Olaplex Bond Maintenance Shampoo No.4 kostar 349 kr och  >>hittas här på Lyko.se<<

 

bra värmeskydd till håret2 | En återfuktande leave-in produkt som ger värmeskydd och motverkar frissighet

En all time favorit som kostar skjortan men som är värd varenda krona är Brilliance & Shine Supershine Light från Oribe. Det är en värmeskyddande kräm som jag applicerar efter att jag duschat i fuktat hår. Det ska alltså inte sköljas ur utan kan fönas in eller så låter du bara håret självtorka. Ger massor av fukt, motverkar frissigt hår och ger ett mjukt och blankt resultat. Light versionen (som jag använder) är särskilt bra för dig med fint till medeltjockt och extra långt hår medan Supershine Moisturizing Cream är anpassat för dig med medeltjockt till tjockt, grovt hår. Kan inte vara utan!

Pris | Brilliance & Shine Supershine Light kostar 625 kr och >>hittas här på Lyko.se<<

bästa texturspray3 | Ett magiskt texturspray som skapar grym volym och sexig struktur.

Får jag bara välja en hårprodukt för resten av mitt liv så blir det Dry Texturizing spray! Det är bland det bästa jag ägt och den köper jag om och om igen. Det är ett torrt hårspray kan man säga som både absorberar fett vid hårroten men som också ger en fantastisk tuperad känsla. Många varumärken har försökt kopiera den men ingen lyckas riktigt få till den exakta formulan som denna! Det är en fantastisk produkt för dig som vill ha volym och framför allt för dig som har en pagefrisyr. Produkten har även Oribes unisexa signaturdoft som är så pass omtyckt att den också tagits fram som parfym. Älskar!!!!

Pris | Dry Texturizing spray kostar 550 kr och >>hittas här på Lyko.se<<

bra torrschampo4 | Ett lätt torrschampo som drygar ut tiden mellan mina hårtvättar

Det finns så otroligt många torrschampon där ute men ett som fastnat hos mig är Invisible Cleanse Dry Shampoo från Martinsson King. Det här torrschampot använder jag mellan tvättarna, ni vet när håret känns lite små skitigt men det känns alldeles för fräscht för en tvätt. Den känns så otroligt fräsch och lätt, rengör snabbt och doftar som en sval sommarkväll.

Pris | Invisible Cleanse Dry Shampoo kostar 275 kr och  >>hittas här på Lyko.se<<

Hoppas du får möjligheten att testa någon av produkterna! Stor kram Lina

Fler inlägg som kanske kommer inspirera dig: Så här stylar jag min page eller Så slipper du frissigt hår i höst

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar