Uncategorized

HAPPY ARTY EASTER !

Samtliga färger jag använt till denna look kommer från Block buster paletten från Sephora!

Glad påsk

 

Idag är det äntligen låååångfredag och nu sitter jag på planet till Argentina (missade ju flyget i torsdags. Läs tidigare inlägg om du missat) , så jag kan dessvärre inte uppdatera Instagram. Abstinens men jag måste verkligen passa på att ha lite ledigt. Vi får väl se om jag kan slita mig från att posta något så fort jag landat:)

Hittade den här looken jag gjorde för ca 1,5 år sedan. Tyckte den passade in i påsktemat! 🙂 Ibland kan det spåra ur lite när man sitter och testar olika sminktekniker haha.

 Ät nu massa godis och ta hand om varandra. Önskar er alla en jätte fin helg med vänner och familj! Jag själv ska njuta av Buenos Aires tillsammans med min latinska familj!


 

Time for the easter holiday and I’m now sitting on the plane to Argentina (missed the flight last Thursday. Read my previous post if you missed it). This means that I can’t update Instagram. Abstinence! No, I really need to take this opportunity to have some time off. We’ll see if I can stop myself from posting something as soon as I landed 🙂

 

Found this look I did for about 1.5 years ago. Did it fit into the Easter theme or what?! 🙂 Sometimes it can really deviate a bit when you sit and try different makeup techniques haha.

 

Please eat loads of candy now and take care of each other. Wishing you all a very nice weekend with friends and family! I’m going to enjoy Buenos Aires with my latino family!

 

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU