ResorSydamerika

LOST THE FLIGHT!

Fortunately, we’re in the senator launch watching movies, working and enjoying some food!

Gårdagen gick inte som planerat. Pga en storm som varat 3 dygn ute i Europa var verkligen allt försenat på Lufthansa.Kom till Arlanda och såg att mitt flyg till Frankfurt var försenat också. Suck!

Jag skulle möta min pojkvän i Frankfurt för att sedan gemensamt åka till Argentina (14h). Jag visste att det var tight redan innan och nu blev det ännu mer troligt att jag skulle missa avgången till Buenos Aires:(

Mycket riktigt. Klart jag missade planet!! Halva mitt plan som åkte till Frankfurt missade sina connection flights. Killen vägrade såklart åka med planet (han flög från Milano) då hela syftet var att vi skulle åka tillsammans så vi blev ombokade till ett flyg ikväll i stället.

1 dag mindre på semestern men vi blev rejält ompysslade på Sheraton igår kväll i stället så att det kändes helt ok ändå! Så det kan gå! Ikväll ska jag däremot till Argentina…förhoppningsvis!

 


Yesterday did not go as planned. Because of a storm that lasted three days in Europe everything was really delayed with Lufthansa. I came to Arlanda and saw that my flight to Frankfurt was delayed as well. Sigh!

I was supposed to meet my boyfriend in Frankfurt and then jointly go to Argentina (14h). I knew it was tight before and now it became even more likely that I would miss the departure to Buenos Aires 🙁

As I thought, clearly I missed the plane !! Half of the passengers on my plane to Frankfurt missed their connection flights too. My boyfriend (that travelled from Milan) refused of course to board the Argentina plane when the whole purpose was that we would go together so we were rebooked to a flight tonight instead.

One day less on our holiday but we got very pampered at the Sheraton last night instead so that felt quite ok anyway!  Tonight we will try again. Wish us the best, I really want to go to Argentina!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU