Uncategorized

WARM EYESHADOW VS. COLD EYESHADOW

Vilken färg föredrar du?

Så här kan man se ut efter att ha lekt med smink hela eftermiddagen! Vet att det kommer bli en hektisk vecka så jag har förberett lite looker idag och då kan resultatet se ut så här; ett kallt och ett varmt öga;) Det här med varmt och kallt…vad ska man egentligen ha?

Vanligtvis brukar jag titta mycket på kundens hy när jag sminkar, det är verkligen det bästa. Har man en hud med “blå undertoner” så bör man oftast använda sig utav kallare färger och har man en varmare underton i huden ska man använda sig utav varma.

…men det är inte riktigt så enkelt.

Alla är vi olika och det finns alltid undantag och nu förtiden blandar man oftast både kallt och varmt! Jag har tex en hudton som drar åt en varm olivfärg vilket gör att jag är lite mitt emellan. Jag kan alltså både ha kallt och varmt men något jag upptäckt är att de måste vara klara pigga färger om jag ska använda kallt.

 

Låter det krångligt? Vill du lära dig vad du passar bäst i så är det alltid bra att fråga någon som jobbar med färger.  Så behöver du en konsultation för att förnya dig lite och bryta gamla sminkvanor så hör av dig till mig så bokar vi in en tid! Jag finns på makeup@linaekh.se där kan du få mer info!

Imorgon får ni se den varma looken som jag gjort! Håll ut!


What color do you prefer?

This is how you can look like after playing with makeup all afternoon! I Know that it will be a busy week so I’ve prepared a few looks today. One warm and one cold look. If you want to read more about how to pick either cold or warm eyeshadows please press the translation button to the right on my page to get the whole text in english.

 

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU