Bröllopsmakeup

Bröllops inspiration

Hallo söndag! Idag tog jag en rejäl sovmorgon. Är inte det de bästa som finns? Varit så trött i veckan då det har varit full rulle sedan jag kom hem från semestern.

 Under gårdagen fick jag bland annat äran att styla hår och makeup på min vän och tidigare kollega, Jessica, till hennes bröllop! Hon blev så vacker och inte ett öga var torrt när vi såg hennes fästmans min när han fick se henne för första gången i klänningen! Underbart! Nedan ser ni exakt vad jag har använt på henne!

Nu bär det av ner mot Kalmar då jag ska ta en sväng till min kära revisor. Ska bli skönt att sätta sig och göra klart allt administrativt. Ska passa på att vila mig ytterligare i bilen ner. Ha en fin söndag!


Yesterday I had the honor to do makeup and hair on my friend and old colleague, Jessica. Isn’t she lovely?

Produkter jag har använt / Products I’ve used

Bas / Base

Studio Foundation Beige Make Up Store

Blothing powder & Rouge peach Make Up Store
Light as a feather pressed foundation powder Colorscience
Concealer Beige Exuviance

Afterglow Pureminerals

Contour kit Anastasia beverly Hills

Ögon / Eyes

Eye dust Dust & Microshadow Glam peach, Old Gold Make Up Store
Eyeshadow Corrupt & Ice Queen Makeupgeekcosmetic

Fransar / Eye lashes

Million lashes Waterproof Loreal

Single eyelashes  Ardell

Bryn / Eye Brows
Tri brow color Make Up Store

Brow wiz Medium brown Anastasia beverly Hills

Läppar / Lips

Pretty in Pink Isadora

Lip pencil Sweet Pumpkin 

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU