Uncategorized

BODY LOTION CRABTREE & EVELYN

  Pomegranate, Argan & Grapeseed Body lotion, Crabtree & Evelyn Pris: 169 Kr

Den här produkten har ganska nyligen flyttat in i min badrumshylla och me like a lot! Den är fylld med en uppfriskande blandning av frukter och oljor från Marocko och den har en doft som jag inte kan sätta fingret på! Den doftar verkligen något jag använt förut. Kommer ni på det så hojta!

Innehåll? En blandning av granatäpple, argan, sesam, mandelolja, ingefära och naturliga antioxidanter. Den ger en super len känsla och sjunker in fort. Känns lyxig! Den säljs på bla eleven.se. Länkat i rubriken!

Extra bra: Fri från parabener, ftalater, propylenglykol & mineralolja.


New Bodylotion in my beauty cabinet & it smells lovely! Please press the translate button to the upper right on my page to get the whole text in your language

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU