Uncategorized

‘FLOWERY SURF & SUN’

Nu har jag verkligen dillat in mig på lila, grönt och gult! Gjorde en liknande look härrom dagen men med mindre fransar och mindre svart men jag var bara tvungen att testa färgerna i Isadora´s nya sommar palette Surf & Sun. Hur läckra är färgerna på en skala? Den är jag säker på att jag kommer missbruka så fort jag får ännu mer färg! Paletten finns i butik from V.19 för 149Kr!

Ha en fin tisdag!Wow, love these colors and can´t get enough of the new Palette Surf & Sun by Isadora! It´s Gorgeous and will be availble in store next week for 149SEK! Love it! Have a lovely Tuesday!

Produkter jag har använt / Products I’ve used

Bas / Base
CC Foundation Medium to tan Peter Thomas Roth

Cover blend exuviance
Blush Peach & Blothing powder Make Up Store

Ögon / Eyes
Eyeprimer Clear
62 Surf & Sun palette Isadora

Eyeshadow Corrupt & Ice Queen MakeupgeekCosmetics
Ultra Blue eyeliner Flormar

Sparkling beach Make Up Store
Smoky 2 in 1 gel liner Body shop
Your so fine waterproof liquid eyeliner Glitterati

Fransar / Eye lashes
Fairy Noir House of lashes

Bryn / Eye Brows
Brow wiz Medium Brown  +duo brow powder medium bron Anastasia Beverly Hills

Läppar / Lips
Steady glow lip vex Sigma

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU