Uncategorized

I´M IMPRESSED!

Impress finns i massor av färger och mönster men just den här färgen heter Shy Away!

SNABBT & LÄTT!
Ja, det kan man verkligen säga om de här naglarna. I vanliga fall har jag sedan några månader gjort mina naglar regelbundet hos min vän Tammy (så grym!) men för några dagar sedan, då mina naglar var rejält utvuxna, fick jag lite lätt panik då jag insåg att jag bara var tvungen att fixa dom på stört inför en “foto grej” som kommer snart. Jag fick tänka nödlösning…

…och då kom jag på att jag hade en otestad nagelask från Impress, Press-on manicure från Broadway nails. Har fått dom i en goodie bag så jag har 0 koll på vart de kan inhandlas i Sverige. Nelly.se har däremot de mönstrade, kika HÄR!  Tusan så bra de var att ha!

Hur funkar det att applicera dom?

Så smidigt! Du tar bara bort ett tunt plasthölje under nageln och sedan trycker du fast dom på dina naglar. Efter 30 Sek kan du fila till dom så att de blir extra snygga. Sedan håller dom upp till en vecka. Som sagt, grym nödlösning!!!


For a few days ago I had some panic due to that my nails were not fixed and I just had to fix them asap because of a photo session I was working with. Had to come up with something quickly and I tried this product, Impress, Press-on manicure by Broadway nails. They were awesome. Please click on my translation button to the upper right on my page to get the whole text in your language!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU