Uncategorized

TRYING OUT: EYEBROW PRODUCTS BY EYLURE

Nyhet!
Eylure, som tidigare är kända för sina lösögonfransar satsar nu på att göra brynprodukter! Så kul tycker jag då brynen självklart ger en helhet till en snygg ögonmake med schyssta fransar! Märket har tagit fram ett brett sortiment som ska täcka egentligen allt som gäller bryn: pennor i olika varianter, stenciler, oljor, permanent färg mm.


 

News!
Eylure, known for their false eyelashes, is now focusing on eye brow products! The brand has developed a wide range to cover everything that all that applies to the brows: pens in different varieties, stencils, oils, permanent color etc. If you want to read my review below, please press the translation button to the right on my page.

 

 

Så, vad tyckte jag om produkterna?
Nedan ger jag en recension på alla produkterna ni ser på bilderna!

 

Brow pencil Pris: 85 Kr Färger: Blonde, Mid Brown, Dark brown & Black
Brow Pencil är en vattenfast penna som innehåller rosmarinolja och vitamin E, alltför att stärka brynen. De sitter verkligen super bra och jag upplever att det var lätt att applicera den och färgerna var super fina.

 Brow Ink Pris: 119 Kr Färger: Blonde, Mid Brown & Dark brown
Brow Ink är en tuschpenna med en tatueringsliknande finish. Pennan är utformad med två ändar, där den tjocka delen lämpar sig bästa för ifyllnad medan den tunna är perfekt för fina detaljer. Den här produkten definierar verkligen! Nästan för mycket, haha men jag tror bara att jag fick en för mörk färg. Den höll som tusan iaf! 

Brow palette  Pris: 145 Kr Färger: Blonde, Mid Brown & Dark brown
Brow Palette är en vattenfast produkt som består av intensivt pigmenterat puder, stylingvax och en matt highlighter för att ge en extra snygg och definierad touch.  Så bra kombination! Älskar att det finns en kladdig del och en pudrig del. Produkten sitter som berget men ett stort minus till att alla färgerna är så varma! Efterlyser mer kallare färger på skuggorna!
Brow Crayon Pris: 95 Kr Färger: Blonde, Mid Brown & Dark brown
För den som inte gillar hårda pennor så är den här perfekt! Den är krämigare i konsistensen men kladdar absolut inte! Var noga med att stänga locket annars torkar den så fort. Gillar produkten super mycket!

Brow Tame & Define Wax Pris: 99 Kr
Den här gillade jag skarpt! De flesta vaxer är ganska krämiga och lägger sig liksom på stråna som små klumpar. Den här är hårdare i konsistensen vilket gör att du enkelt kan dra produkten över brynet utan att det kladdar för mycket.

Innehåller rosmarinolja och mandelolja som stärker och vårdar hårstråna!

Mer om Eylure
“Eylure skapades i slutet av 1940-talet av de två bröderna David och Eric Aylott som var berömda make-up artister i Hollywood. Bröderna skapade den nya moderna lösögonfransen som ett svar på ett uttalat behov inom den kosmetiska industrin. Den nya skapelsen hämtade sitt namn från “Eye Allure” och blev Eylure. Varumärket är fortfarande, efter 65 år, en av de största aktörerna på marknaden och ligger alltid i framkant av fortsatt utveckling och förbättring av lösögonfransar.” 

Produkterna hittar du bla på Kicks.se!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU