Uncategorized

‘BOM DIA’

Foiled Eyeshadow Center Stage, Eye shadow Warm silk & Le Calligraphe Eyeliner

Jag har hittat en ny magisk highlighter

Vilken helg det har varit! Jag har varit “ledig” från bloggen! Under 1,5 år har jag jobbat med bloggen varje helg..kändes så ovant men helt fantastiskt och jag har hunnit göra makeuper utan att behöva stressa med texter för lördagen och söndagen (så lite har jag ju jobbat haha)!

Detta resulterade i looken ovan! Har upptäckt en ny helt fantastisk ögonskugga som jag numera använder som Highlighter, skuggan Warm silk från Maria Åkerman! Kärlek vid första ögonkastet! Spana in den säger jag bara! Nedan får ni resten av produkterna jag har använt!

Ha en fin start på veckan, vänner!


 

What a weekend it has been! I have been “free” from the blog! During 1.5 years I have worked with the blog every weekend..It felt so unusual to not do anything with it but absolutely fantastic and I have had time to do makeups without having to rush with posts for Saturday and Sunday.

This resulted in the look above! If you searching for a good highlighter I found one! I have discovered a new absolutely stunning eyeshadow, Warm silk from Maria Åkerman! Love at first sight! Check it out! Below you get the rest of the products I’ve used!

Have a great start on the week, friends!

Produkter jag har använt / Products I’ve used

Bas / Base

Foundation Glow Bright Maria Åkerman

Girl from Ipanema (Powder) Colorescience

Baked Blush Elf

Ögon / Eyes

Hd Eyeprimer Nyx

Foiled Eyeshadow Center Stage & Mermaid Makeupgeekcosmetics

Eye Shadow (Highlighter) Warm silk Maria Åkerman

Le Calligraphe Eyeliner Paris Berlin
Eye pencil Snowflake Make Up Store

Fransar / Eye lashes

Bom Dia Sweedlashes

Volume Million Lashes So couture Loreal

Bryn / Eye Brows

Brow wiz Darkbrown & Duo Brow shadow Medium Brown Anastasia Beverly Hills

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU