Uncategorized

BEHÖVER DU VÅRSTÄDA DINA BRYN?

Clara, ovan,  är en utav min kunder som inte riktigt fått till sina bryn själv innan. Nu kommer hon till mig regelbundet för att successivt få fram den form hon önskar sig. Med lite tålamod och regelbundna besök blir formen bättre och bättre för varje gång!


Här har kunden velat lära sig att fylla i sina ögonbryn så att det blir mer fylliga. Tänk vad man kan göra med rätt makeupprodukter
!


Har du rundade ögonbryn? Det är många som vill ändra sin form från rundat till en mer rakare form. Det är möjligt! Boka in en tid för att lära dig hur man gör!

Behöver dina bryn lite omvårdnad?

Solen har äntligen bestämt sig för att titta fram på allvar. Så varför inte ta tag i en vårstädning av dina ögonbryn?  Ett brynplock kan ge ett fantastiskt lyft till ansiktet och få oss att se piggare ut.

Varje månad bokar jag upp tider så att man kan komma och plocka, färga och forma sina bryn hos mig i Stockholm. 
Nu finns det nya tider så passa på att boka om du är sugen på att få egna tips och råd gällande just dina bryn. 

Hur? 

Tiden avser alltså en konsultation av brynen där brynplock, färg, klipp och formning ingår. Det tar 20-30 min beroende på hur mycket det är att plocka och självklart lär jag ut så mycket jag bara kan på den tiden. 

Vart?

Eleven Store, Karlbergsvägen 37 (Uppgång Torsgatan om du åker T-bana till St Eriksplan)

För bokning, maila mig här-> makeup@linaekh.se 
Så får du all information om pris och hur det går till!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU