Du har säkert hört det ryktas om den här produkten. Det är verkligen den bästa fransböjaren jag testat och jag använder den alltid i min frilansväska. Den har en kantfri design som förhindrar att fransarna kläms vid användning också vilket jag gillar. Du måste prova den!

bästa fransböjaren

Shiseido Makeup Eyelash Curler 

Jag har ett par ögonfransböjare som jag verkligen gillar men den här från Shiseido är mina absoluta favorit! Den är riktigt effektiv, böjer snabbt, jämnt och jag upplever att den böjer skonsamt. Rekommenderar den varmt.

Vad gör den speciell? |

“Böjda ögonfransar från rötterna. Fångar fransarna ordentligt vid roten och lämnar dem vackert böjda. Kant-fri design som förhindrar att fransarna kläms vid användning. Bred kurva böjer alla ögonfransar från yttre till inre hörnet i ett enda tryck”

Det räcker egentligen att trycka en lätt gång vid fransroten på fransarna för att de ska böja upp sig rejält men vill du ha dom så bra som möjligt har jag ytterligare ett tips…

TIPS!
Böj fransen 3 gånger MEN på olika ställen. Detta gör jag alltid för att förhindra att fransarna blir som ett L och så att de inte blir slitna på samma ställe.

1. Börja med att lätt klämma till vid fransroten.
2. Kläm sedan lätt på fransarnas mitt

3. Avsluta med att böja upp topparna.

Detta ger en jättefin jämn böj!

 

 

Pris | 367 kr>>Klicka hem den här<< (reklamlänk lyko)!

 

 


You’ve probably heard the rumours about this product. It’s really the best curler I’ve tested and I always use it in my freelance bag. It has an edge-free design that prevents that the lashes get too squeezed during the use and I like that a lot. It is enough to just squeeze one time close to the lash root to get a nice curl but if you want them as good as possible, I have another advice  …

TIP! Bend the fringe 3 times but at different areas. This I always do to prevent that the lashes will turn out like an L, and so they will not be worn in the same place.

1. Start by lightly squeezing into the lash root.
2. Squeeze lightly on the mid section of the lashes
3. Finish by curling up the ends.

This gives a very nice & even bend!

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar