Uncategorized

PROBLEMS WITH DEVOTE’S WEBSITE

Halloj! Tänk vad frustrerad man kan bli över lite teknik. Hade en sån fin look som skulle upp idag men dessvärre går det inte att ladda upp några nya bilder alls pga Devote´s nya design byte. Jag är säker på att de jobbar för fullt med att lösa detta så håll ut!

Jag får helt enkelt ladda upp den när det funkar igen. Tills dess…trevlig helg!<3

___________________________________________________________________________________________________

Hola! How frustrated can you be when the technic is not working. I had such a nice look to post today but unfortunatelly I cant upload any new pictures on the blog due to Devote´s change of design this week. I´m sure that they will work out the problem soon but until then we´ll have to have patience;)

Have a nice weekend until then! XO

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU