Uncategorized

‘SCALE’

Måndags Glam i all ära

Idag blev det en ganska glammig look med naturliga och jordiga färger. En utav Make Up Store’s kommande looker, Scale (släps i juli), fick inspirera och jag var tvungen att testa att göra en egen version med skuggorna.

Looken är inspirerad av öken, sand och ormar och passar i stort sätt på alla! Brunt är så jädrans klassiskt, så man kan ju ha det till alla stilar och alla hudtoner. Så fint att de kombinerat looken med just den färgen på läppstift också! Så fina färger ihop! Vet inte riktigt om färgerna kommit ut än men droppa in i en butik och spana inom kort!

___________________________________________________________________________________________________

Today´s look became pretty glamorous but with natural and earthy colors. One of Make Up Store’s upcoming looks, Scale (released in July), inspired me to do an own version with these eye shadows. Brown is so damn classic, so nice to combine with just that color of lipstick too! So nice!

Produkter jag har använt / Products I’ve used

 

Ögon / Eyes
(All products by Makeupstore)
Microshadow Scales, Sober, Vanilla, Charcoal, Eyedust Chiffon
Cake eyeliner Black
Eyepencil Black


Fransar / Eye lashes
Pixie Luxe House of Lashes
Multi Lashes Mascara


Bryn / Eye Brows

Perfect Eyebrow pen Auburn & Duo brow shadow Medium brown Anastasia Beverly Hills

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU