Bröllopsmakeup

SANDRAS Bröllopsmakeup

Nu har bröllops säsongen börjat!

I Lördags var jag i vackra Västerås och hjälpte Sandra ovan med hennes bröllop. Jag gjorde Sandras makeup inför brölloppet och sminkade sedan 5 andra i sällskapet! De blev super vackra! Håret gjorde hennes grymma syster Lena som är en utav frisörerna som driver Salong Savoy i Västerås.

___________________________________________________________________________________________________

Now the wedding season has started! Last Saturday I went to the beautiful city Vasteras and helped Sandra above with her wedding makeup. I did 5 other guests as well and it was so much fun as always! They became super beautiful! The hair was made by her sister Lena that is one of the hairdressers who runs Salon Savoy in Vasteras.

Relaterade inlägg

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU