Uncategorized

‘SUMMER FLIRT’

514 Summer flirt, 89 Kr, Isadora

Den ultimata vårfärgen

Ingen tvekan om att detta är den ultimata vårfärgen för mig just nu. Försöker förbrilt att hitta en tröja/topp i den färgen men det är ju praktiskt taget omöjligt. Varför gör inte klädbutikerna massor i den färgen? Okej, alla kanske inte älskar färgen lika mycket som jag haha men ett litet plagg kan de väl i alla fall göra. Ser du någon ute i butik så hojta till! Jakten fortsätter…

___________________________________________________________________________________________________

This is the ultimate spring color for me right now. Trying, frantically, to find a sweater or a top in this solor but it seems to be impossible. Why doesn’t the clothing lines create plenty of stuff in this color? Ok, everyone may not love this color as much as I do haha but some stuff in this color would be nice. Do you see a nice top in some store let me know okey? 🙂 The search continues …

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU