Makeup & Beauty Products

100 YEARS WITH MAYBELINNE


Happy Birthday, Maybelline!

Such a useful palette!

100 ÅRSJUBILEUM!
Hipp Hipp Hurra för Maybelline’s födelsedag! Ja, egentligen fyller de år hela året. Det är nämligen 100 års jubileum för Maybelline i år! Känns verkligen som Maybelline alltid har funnits! Det var bland det första produkterna som jag började använda när jag var liten. Vem kommer tex inte ihåg deras rosa och gröna mascara som funkade i ur och skur?

The Nudes paletten är en nyhet från Maybelline som är otroligt användbar och innehåller bra med pigment! Den är framtagen av Yadim, Maybelline New Yorks internationella makeupartist och innehåller 12 skuggor som är perfekta att jobba med. Speciellt för bröllop och andra nude looker! Produkten kostar 169kr och finns att köpa på bla Åhléns.

___________________________________________________________________________________________________

Hip Hip Hooray for Maybelline’s Birthday today! Actually they will celebrate throughout the whole year because its their 100 years anniversary! Really feels like Maybelline has always existed! It was among the first products that I started using when I was little. Do you remember their pink and green mascara that worked in all weathers? I loved it!

The Nudes Palette is a new realease from Maybelline that is incredibly useful and the pigments are great! It is developed by Yadim, Maybelline New York’s international makeup artist and contains 12 shades that are perfect to work with. Especially for weddings and other nude looks! The product costs 169Sek and is available for purchase at Åhléns.

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU