basprodukter

COLORESCIENCE HEAVEN

x

This photo I took last summer. The base is only made with mineral products from Colorscience!Ni som följt mig ett tag vet att jag är lite smått besatt i basprodukterna från Colorescience, som är ett mineralsmink märke! De lägger sig så tunt på huden, täcker, kakar inte och ger en super fin lyster! Jag älskar att jobba med dessa, framför allt de pressade pudrena! De är dessvärre något dyrare men resultatet blir därefter också. Dessa använder jag först och främst när jag gör mina bröllopsmakeuper.

Nu har jag även testat dera löspuder och jag blev minst lika nöjd! Produkterna finns att få tag i på utvalda salonger. Lite dålig koll på vilka dock:( (Finns några salonger utskrivna på länken nedan.)

Missade du min tidigare artikel om deras produkter? Den kan du läsa HÄR!

___________________________________________________________________________________________________

 

Those of you who followed me for a while know that I’m a little bit obsessed with these basic products above from Colorescience, a mineral makeup brand! They became so thin, really covers, dont crack and gives a super nice glow to your skin! I love working with them, especially the pressed mineralpowders! They are unfortunately somewhat more expensive but the result is amazing so it’s so worth it. These I use primarily when I make my wedding makeups.

Now I have also tried their loose powder and I was just as satisfied! The products are sold in selected salons & I think on their website as well if you live abroad (check if they do that or not). 

If you missed my previous article about their products? It can be read  HERE!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU