Uncategorized

TRYING OUT: L’ORÉAL PARIS

BEHIND THE LOOK

I förmiddags postade jag lite bilder från min sotning jag hade förra veckan och nu tänkte jag berätta lite mer om de 3 produkter jag fokuserade på till looken. Testade nämligen ett ett par nyheter från L´oréal som bidrog till att det blev en ganska het look måste jag säga. Det var så länge sen jag använde produkter från dom!

Vad tyckte jag?

Super Liner Smokissime, Pris: 129 Kr

Härlig rackare! En smart produkt som är grymt bra när man vill ha snabba sotade ögon. Fäste bra och älskar att man applicerar den med en sudd, då man kan smokey:a till det direkt. Ett litet minus då det var svårt att få ut mer färg efter att man använt dne på båda ögonen. Eller är det någon som har ett super smart trick som jag missat?

Finns i 3 färger: 100 Black Smoke, 101 Taupe Smoke (Denna använde jag) & 102 Brown Smoke

Lipstick Color Riche 303 Rose Tendre, Pris: 129 Kr

Läppstiften från Loreal har alltid legat varmt om hjärtat! Dom är krämiga och har en doft som påminner om när jag lånade smink från min mammas badrumsskåp. Det som gör dom krämiga är innehållet av Omega 3 och E-vitaminer, ett stort plus alltså för konsistensen. Sedan var ju färgen gööör snygg! Finns annars i massor av färger!

Glam Bronze Duo, Pris: 145 Kr

Jag tar oftast inte med mig solpuder när jag lämnar hemmet då de alla brukar va ganska stora men detta var faktiskt ett smidigt solpuder att ha i väskan då den är så liten! Snygg färg och praktiskt med en highlighter i varm ton som man både kan använda på kindbenen, ögonen och läpparna. 

Finns i två färger: 102 Harmonie Brunes (denna använde jag) och 101 Blonde Harmony

/Sorry, today I had no time to translate this in english. For getting the text in your language please press the google translation button to the right on my page! XO

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU