Uncategorized

BEHIND THE SCENES – MY REVOLUTION

Igår var det dags att återigen jobba med den här pärlan ovan, Mariette Hansson! Det har rullat på så bra för henne nu, så jäkla kul! Såg ni henne när hon läste upp våra poäng i Eurovision? Så proffsig och alltid lika on point med outfiten.

På gårdagens plåtning hade vi fått hjälp utav stylisten Sara Biderman, grym tjej som ligger på allas läppar inom tv-branschen sedan en tid tillbaka. Så vackra outfits hade vi från bland annat Wilhja, Whyred mm. Smyckena ska vi inte ens prata om! Sååååå snygga! Cornelia Webb, hon kan hon!

Mariette, släpper snart ett litet nytt projekt, My Revulotion. Vet inte hur mycket jag kan avslöja än men håll ögon och öron öppna säger jag bara;)

/Had the honor to once again work with the talented Mariette Hansson. Did you see her at Eurovision? She was the once reading up Sweden´s votes:) We had an awesome day yesterday working with her new project ‘My Revolution’ Can’t tell yout the details yet but you will find out soon;) XO

 

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU