Uncategorized

EXPRESS BRUSH CLEANING GLOVE

Using Dr Bonner’s Shikakai Soap in Pepparmint to clean the brushes

BAKSIDAN AV MITT YRKE

En utav de tråkigaste sidorna utav mitt yrke är definitivt att tvätta penslarna. Det är såååå tråkigt men det måste ju ändå göras varje dag så klart! När man tvättar penslarna slits händerna ganska mycket då man tvättar penslarna mot handflatan. Samt så går det ju inte att använda så där jätte varmt vatten då det annars gör så sablans ont.

LÖSNINGEN

Det uppfinns ju så mycket “kring produkter” inom smink så man bli tokig (på ett positivt sätt). SIGMA BEAUTY, har faktiskt gjort mitt tvättande lite roligare haha. 

The Sigma Spa® Express Brush Cleaning Glove är en designad produkt som underlättar markant vid tvättningen av dina verktyg! Det är typ som en handske som man även kan använda ut och in. Jag älskar den! Den har 7 olika texturer som man kan gnugga penslarna mot och rengöringen går fort, är något roligare och skyddar dina händer från att ta stryk!

Vilken grym lösning!

Du hittar den på SigmaBeauty.com Pris: $25

/THE DARK SIDE OF MY PROFESSION 

One of the most boring parts of my profession is definitely to clean the brushes. It is soooo boring but of course I need to do it every day. When washing brushes your hands get quite sored some times when you wash the brushes against your palm and the hot water is also making it worse.


THE SOLUTION

There´s so many cool products invented within the makeup industry! SIGMA BEAUTY has invented one of them. They have actually made the cleaning of my brushes so much more fun haha. 

The Sigma Spa® Express Brush Cleaning Glove is a designed product that facilitates significantly the washing of your tools! It’s kind of like a glove that you can also use inside out. I love it! It has 7 different textures that you can rub your brushes against and the cleaning goes so fast, it’s fun and protects your hands from getting sored! What an awesome solution!

You can find the product for $25 here-> SigmaBeauty.com 

 

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU