Uncategorized

NEW BUSINESS CARDS

Det var på tiden att jag bytte ut mina visitkort. Har fått sån fin hjälp utav Bianca Nicolescu, en Grafisk Designer och Illustratör som hjälpt mig både med mina vistkort och annat Artwork material. Bianca, driver Damsel Visuals och är så talangfull. Hon är baserad i Bukarest men vi har gemensamma vänner så hon inspirerar mig en del trots avståndet! 🙂

Återigen ett stort Tack Bianca!

Kika in hennes sida: Damsel Visuals 

/It was about time I swapped out my business cards. I’ve got such a great help of Bianca Nicolescu, a graphic designer and illustrator who helped me both with my business card and other art work material. Bianca, is running Damsel Visuals  and is so talented. She is based in Bucharest, but we have mutual friends so she inspires me a lot all though we have a big distance! 🙂

Again, a big thank you Bianca!

Check out her page: Damsel Visuals 

 

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU