NAGLAR

NAILPOLISH 516 REGATTA


Blue Breeze

Den här veckan har det blivit mycket Isadora då jag precis lagt ut nya youtube filmer tillsammans med dom som ni kanske sett:) Tänkte zooma in nagelacket jag använde i videosarna då det är kul att high lighta lite färg nu när vi snart blir lite solbrända! Den är så sjukt blå! Så snyggt!

Den här färgen heter 516 Regatta och ingår i Isadora´s Sommar kollektion Blue Breeze. Det torkar snabbt och sitter bra för att vara ett “budget lack.” Det är det jag gillar med Isadora. Priserna är pressade och kvaliten håller oftast väldigt bra standard.

Pris: 79 Sek

/This week, it’s been a lot of posts with Isadora products then I just teamed up with them for 3 new YouTube videos, as you may have seen 🙂 Just thought I would zoom in on the nail polish that I used in the videos though it’s fun to highlight some color now that we will soon get a little bit tanned!

This color is called 516 Regatta and is included in Isadora’s Summer Collection Blue Breeze. It dries quickly and has a good quality all though it´s a “budget product” That’s why I love Isadora. The prices are pressed and the quality has usually a very good standard.

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU