Uncategorized

‘SUMMER CRUSH’

 

 

SUMMER CRUSH PALETTE!

Om du missat mitt tidigare inlägg idag så MÅSTE du bara läsa det! Jag har nämligen fått bygga ihop en egen palette för märket Paris Berlin som nu säljs på deras hemsida!! Den heter Summer Crush Palette och som ni ser är temat färg. Jag tror att det är klockrena färger om man vill träna på att lägga makeup med färg!

/If you missed my previous post today, you just have to scroll down and read it! Because I have been creating a palette together with Paris Berlin where I have selected bright colors that you can create beautiful makeups with. It’s called Summer Crush Palette and it’s now availble on their website!!  

Produkter jag har använt / Products I’ve used

Bas / Base
CC Cream Peter Thomas Roth
Cover Blend Concealer Sand Exuviance
Girl from Ipanema Colorescience
Blush Peony Paula´s Choice

Ögon / Eyes
Summer Crush Palette + a black eyeshadow from Paris Berlin
Eye primer Clear & Eyepencil Black Makeupstore

Fransar / Eye lashes
Flashing Volume Isadora Mascara

Bryn / Eye Brows
Brow wiz Chocolate & Brow powder duo Dark Brown Anastasia Beverly Hills

Läppar / Lips
Lipgloss Neon 309 Sayonara Sunset Loreal

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU