Det här är Mitt Liv

MY WEEKEND

Sista helgen i Stockholm innan semestern var super mysig. Jag hann med 2 festmakeuper, 1 brud, summerburst, Prinsen och Sofias bröllop och sedan avslutades den med en fantastisk brunch på Berns Asiatiska tillsammans med killen och två utav mina päron:) Seriöst en utav de bästa bruncherna i Stockholm! Älskar maten!

…och Summerburst! Helt underbart! Var där under fredagen och kikade på bla Avicci. Sååå mycket bättre än showen han hade i globen för några år sedan! Fullt ös medvetslös haha.

Nu kör jag sista arbetsveckan sen blir det Usa en månad…Hoppas ni också har börjat räkna ner till ledigheten. I Can’t wait!


/Last weekend in Stockholm before my holiday. Had a great time and I managed to do 2 partymakeups, 1 bride, Summerburst, watch the Prince and Sofia’s wedding and then it ended with a fabulous brunch at Berns along with my family 🙂 Now it’s just 4 day’s left with work then we will travel to the United States for one month … hope you also have begun counting down to your vacation.  I can’t wait!!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU