Ögonmakeup & Looker

PINK DAY DREAMER


Åh…snacka om att veckan börjar bra. Jag har fått två helt fantastiska bud från Makeupgeek Cosmetics och Anastasia Beverly Hills. Vanligtvis gillar jag inte att posta om alla mängder med “arbetsmaterial” (som det faktiskt är) som jag får skickat till mig. MEN när de gäller dessa två märken släpper jag på spärren och skriker tjihoo!

Jag ska visa er allt i veckan! Puss och kram på er från Miami


/Oh … talk about that the week starts in the best possible way! I got two extreamly nice gifts from Makeupgeek Cosmetics and Anastasia Beverly Hills. I usually don’t like to post/brag about all the amount of “working material” that brnads are sending to me. However, when it comes to these two brands, I will just bend my rules and scream… tjihoo! I get so Happy!!!

I’ll show you what I got later this week! Hugs and kisses to you from Me & Miami

Produkter jag har använt / Products I’ve used

Bas / Base
Foundation Glow Bright Maria Åkerberg
Sand Cover Blend Concealer Exuviance
Bronzer 2 Medium Naturel Shiseido

Ögon / Eyes
Foiled Eyeshadow Day Dreamer & Masquerade. Eyeshadow Shimma Shimma & Mango Tango MakeupgeekCosmetics
Black Eyepencil Makeupstore

Fransar / Eye lashes
Flashing Volume Isadora

Bryn / Eye Brows
Brow wiz Medium Brown & Duoshadow Medium Brown Anastasia Beverly Hills

Läppar / Lips
Liquid Lipstick Unicorn 
Anastasia Beverly Hills

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU