Läppar

UNICORN LOVE

Hallo Hallo! Här kommer en closeup på en helt fantastisk ny ägodel. Liquid Lipstick Unicorn från Anastasia Beverlyhills! Så jäkla snygg och “neonig” i färgen! Ganska matt konsistens, vattenfast nästan (sitter iaf som berget!) och som sagt helt klar i färgen! Har fått några fler färger som ska testas men denna blev favoriten! Fler bilder kommer… Puss tills dess!


/Hallo Hallo! Here’s a closeup of a fantastic new baby of mine. Liquid Lipstick Unicorn from Anastasia Beverly Hills! So incredible good looking and its all “neon” in the color! Quite a matte texture, feels waterproof (it stays for ever on the lips) and as I said it´s an absolute stunning color! I’ve got some more colors to be tested but this was my favorite! More photos will be posted soon…  XO!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU