Läppar

UNICORN LOVE

Hallo Hallo! Här kommer en closeup på en helt fantastisk ny ägodel. Liquid Lipstick Unicorn från Anastasia Beverlyhills! Så jäkla snygg och “neonig” i färgen! Ganska matt konsistens, vattenfast nästan (sitter iaf som berget!) och som sagt helt klar i färgen! Har fått några fler färger som ska testas men denna blev favoriten! Fler bilder kommer… Puss tills dess!


/Hallo Hallo! Here’s a closeup of a fantastic new baby of mine. Liquid Lipstick Unicorn from Anastasia Beverly Hills! So incredible good looking and its all “neon” in the color! Quite a matte texture, feels waterproof (it stays for ever on the lips) and as I said it´s an absolute stunning color! I’ve got some more colors to be tested but this was my favorite! More photos will be posted soon…  XO!

Relaterade inlägg

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU