Makeup & Beauty Products

WATERPROOF CREMÈ COLOR BY ANASTASIA


From the upper left: Yellow, Ocean, Ice Blue
From the lower left: Coral Leef, Sunset, Barbie Pink

IN LOVE WITH THESE COLORS

Nämnde härromdagen att jag fått äran att testa Anastasia’s nya produkter. Bland annat fick jag 6 nya waterproof crème färger som är så fina i tonerna.

Dessa är vattenfasta gelér som du kan använda som eyeliner, över hela locket eller på läpparna. Jag skulle nog beskriva dom som lite mer kreativa makeupprodukter som passar utmärkt för den som vill ha lite mer vågade detaljer i sin sminkning.

De sitter verkligen som berget så man får snabba sig innan de torkar in. Jag har testat lite grann och de är lite kämpiga att jobba med innan man lär sig tekniken men det ska bli spännande att leka mer med dom. Bilder inom kort!

Produkterna hittar man just nu för $18 på Anastasiabeverlyhills.com eller utomlands på bland annat sephora eller ulta. Osäker på om de hunnit komma till sverige än.

/The other day I mentioned that I had the honor to try out Anastasia’s new products. Among other things, I received 6 new waterproof crème colors that are so nice!

These are gel based and waterproof so you can use them as eyeliner, all over the lid or on the lips. I would probably describe them as little more creative makeup products that are ideal for those who want some little more daring details in their makeup.

They really hold and once they dry they will stayy so you have to be quick before they dry if you want to blend them in to each other. I’ve tried them a little bit and they are a bit tricky to work with before you learn the technique, but it will be exciting to play more with them. Pictures soon!

The products can be found now for $ 18 on Anastasiabeverlyhills.com or at Sephora or Ulta. Not sure if they arrived to Sweden yet.

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU