Uncategorized

GOLDEN DETAILS BY TATTSTORE

Sätt lite guldkant på vardagen!

Ni har säkert sätt dessa förut men är det inte lite små kul att detta blivit en “ny trend” igen? Kommer ihåg att man körde på “gnuggisar” när man var liten men då var det lite barnsligare motiv som gällde haha.

Så under semestern har jag alltså testat lite temporära “tatueringar” från Tattstore.com. De hade så fina motiv på sina kartor och priserna var bra!

Hur gör man?
Precis som man gjorde när man var liten. Ta av plasten från motivet, håll den mot huden och gnugga sedan lite ljummet vatten uppe på pappret. Dra sedan bort pappret efter ett par sekunder och låt torka. Klart!

TIPS! Dessa håller alltså ett par dagar men vistas du i saltvatten och sol så är det klart att de nöts av något fortare. Tänk även på att du inte blir solbränd på de ställena du sätter tatueringen…såklart;)

Kila in och titta på deras hemsida om ni vill testa!

/How fun is it that these temporary tattoos have been trendy again. I remember when I was young and used these..all thought it was a little bit more geeky motives you used as a child haha. Tried out some gold & silver motives from Tattstore.com now during my vacation! Check the website, so cute!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU