Makeup & Beauty Products

IN LOVE WITH MAKEUP GEEK COSMETICS

FÖRVARINGS TIPS!

Här får ni en glimt av senaste tillskottet av mina Makeupgeek-produkter. Vilken överraskning blev så fruktansvärt glad att jag hoppade rakt upp! Jag gillar det här märket som attans. Deras ögonskuggor ligger absolut i samma klass som Mac eller Makeupstore. Om inte, nästan lite bättre.

Blev extra glad att jag äntligen fick testa Z-paletten, som jag sneglat på ett bra tag. Inte handlat någon då jag har haft bra paletter från Mac men dessa är ju så tunna och lätta! Samt har magnetbotten! Paletten Large ligger runt 200 Kr och finns bland annat på beautybay.com! Fri frakt dessutom! Jag ska ta och beställa fler idag så jag kan lägga in alla mina nya Anastasia skuggor! Kram på er

/I´m just so in love with my new products from Makeupgeek! I definetely feel that they are in the same quality range as Mac and Make Up Store! Awesome! I also got extremely happy to finally try the Z-palette…I haven’t been buying them due to all my mac-palettes I bought last year but today I´m going to order some Z-palettes where I´m going to place all my Anastasia Palettes in! Excited! 

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU