Uncategorized

TUTORIAL – GRAND VOLUME LASH STYLER

          

NEW RELEASE

I höst gäller långa volym fransar och då passar Isadora på att släppa en helt ny Mascara som passar utmärkt, Grand Volume Lash Styler.  

I samarbete med Isadora gjorde jag därför en tutorial då jag ville visa er tekniken på borsten i samband med att mascaran släpps i butik den här veckan!

Lite mer info…

Vad gör Mascaran speciell?
Borsten är special designad och har två sidor där en är “vågig” (perfekt för överfransarna) och den andra är “bågig” perfekt för underfransarna och för att släta ut klumpar. Här krävs det lite tålamod med borsten i början men när man får till tekniken “stretchar” man verkligen ut fransarna. 

Konsistens?
Krämig, Oparfymerad och ger bra med volym! Mascaran stelnar inte alltför snabbt så att man lätt kan borsta ut den ordentlig för att den ska lägga sig bra!

Pris?
189 Kr

Min bedömning
Jag tyckte produkten var bra och väldigt flexibel i konsistensen! Lätt att tvätta av och den höll sig under dagen. Däremot är jag sedan tidigare helt tokkär i deras Flashing Volume mascara och den gillar jag tyvärr bättre än denna men detta blir ett bra kompliment i sminkväskan vid de tillfällen jag behöver extra mycket volym på fransarna!

Hoppas ni gillar Videon ovan! Glöm inte att följa mig på min youtube kanal HÄR! 😉

/Trying out new Grand Volume Lash Styler from Isadora! Like the texture and the volume it gives! It takes a while until you get the right technic with the brush though but after a few times it works perfect. Enjoy the tutorial & don’t forget to subscribe to my youtube channal! Makeupbylinaekh

                  

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU