*Pressutskick

SOMMAR NYHETER

För en tid sen fick jag en bunt med vackra produkter från Elizabeth Ardéns nya sommar kollektion Sunkissed Pearls Color Collection. Så fina färger tillsammans då de passar en mjuk somrig hy med väldigt neutrala toner som sen kan användas på hösten! Kollektionen är inspirerad av havet med alla sina pärlshimrande nyanser!

Bronzer & Highlighter 380Kr/St
Finns i två nyanser Deep Pearls & Warm Pearls. Superfint shimmer och du får verkligen kindbenen att sticka ut! Bra toner på båda nyanserna. Lätta att använda både som shading och rouge!

Cream eyeshadow Stylo 265 Kr/St
Finns i färgerna Blue pearl, Bronze pearl & Fresh Water Pearl (ovan på bilden) Jag har använt dessa som enkla ögonskuggor eller som primer för mina andra skuggor!

Gel Eyeliner (Hittar dessvärre ingen prisuppgift)
Fantastisk konsistens på den här. Jag har använt den massar redan då den var så lätt att sudda ut! Minipenseln som följer med är även perfekt för att ta med sig på semestern!

Produkterna hittar du bla. på kicks.se och på andra online sajter!

/Got to try out the new Collection, Sunkissed Pearls, by Elizabeth Ardén! Love the shimmer and the pearl colors inspired by the sea! The design is really nice!

 

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar