Uncategorized

PRIDE: SOMEWHERE OVER THE RAINBOW

Nu är det äntligen ‘Pride-vecka’ i Stockholm! Hela staden fylls med glädje och regnbågens alla färger. Jag är så stolt över den här veckan och har alltid varit. Tycker det är så viktigt att visa att kärleken är lika…att den borde vara lika! Oavsett kön!

Jag gjorde en tutorial i mars som passar så otroligt bra till den här tiden! Så det blir en repost på den! Färg är så otroligt fint att sminka med men det är många som inte vet hur man gör. Hoppas att det här steg för steg inlägget kan hjälpa dig på traven att experimentera mera! Om inte annat, inspireras av den och kanske börja använda lite mer färg!;)

 

Ha en fin onsdag finisar och njut av pride veckan ni som är där!This weeks its time for the yearly ‘Pride Week’ in Stockholm! The whole city is filled with joy and rainbow colors. I’m so proud of this week and I always have been. I think it’s so important to show that love is equally … it should be equally! Regardless of gender!

I made a tutorial in March that fits perfect for this week so I will repost it today! To use color is so incredibly nice but there are so many who don’t know how to apply and blend the colors together. So I hope that this step by step tutorial can make you start play more with colors!;) You´ll find a translate button to the right on my page.

 

Have a nice Wednesday honeys & enjoy this week of pride!

One of my favorite eyedust’s of all time! I use it all the time!

Produkter jag har använt / Products I’ve used
All products from Make Up Store

 

Bas / Base
Liquid foundation Vanilla
Eazy cover all mix
Wonder powder Sahara
Blush Sugar muffin

 

Ögon / Eyes
Eye primer Clear
Microshadow White, City jungle, Eclipse, Aquarious & Flamenco
Cyber shadow Ra
Eye dust Maize & Sassy
Liquid eyeliner
Eye pencil Green card, Sparkling Beach & Vanilla

 

Fransar / Eye lashes
Eye lashes Doll
Adeshive Black

Bryn / Eye Brows
Eye pencil Taupe
Tri brow color

 

Läppar / Lips
Duo lipstick Adventure

Lämna en kommentar