*Masken fick jag som pressprov under ett event jag var på i somras

Lite lyx ska dom väl få våra partners?

Väldigt ofta så snokar killen bland mina skönhetsartiklar i badrummet…

..mest snokar han när det kommer till hudvårdsprodukter, krämer och andra produkter som kan dofta gott. Så för några veckor sen såg jag till att han fick testa en Face & Body mask från Lush! Helt glömt att posta bilderna!

Himlans bra med masker som innheåller pepparmint! Delvis för att det drar åt och rensar porer men också för att den kyler och reducerar talgproduktionen efter träning. Män har ju även en lite kraftigare talgproduktion än vad vi kvinnor har så denna är super i ansiktet också!

Mask of Magnaminty, är en djuprengörande ansiktsmask som är tuff mot acne men fortfarande är snäll mot din hud.

Perfekt för finnar som tar ca två dagar på sig att komma fram men fem dagar för att försvinna. Dessa dyker ju oftast upp på ryggar och i ansiktet med för den delen.

Masken innehåller:

Pepparmyntsolja för att stimulera blodcellerna strax under ytan av huden för att lämna den ljus och fräsch.
Ringblomma och klorofyll behandlar huden,
Nattljusfrön och adukibönor ger en varsam exfoliering.

Killen älskade den, främst för att den var kylande efter träningspasset! Hm, får se vad jag ska hitta på till han nästa gång;)

Pris:  79 kr/125g & 169 kr/315 g

/A few weeks ago I treated my boyfriend with a body mask, Mask of Magnaminty,  from Lush! Read above why it’s so good for men in general!

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar