basprodukterTips & Tutorials

VIDEO TUTORIAL: NUDE CUSHION FOUNDATION


Som jag nämnde i ett tidigare inlägg fick jag möjligheten att testa Isadora´s nya Nude Cushion Foundation något tidigare än lanseringen. Detta då jag i ett samarbete tagit fram en tutorial så att ni lättare kan se alla steg fram till resultatet.

Nu kan ni äntligen få se den i länken ovan!!

Uppdatering: Vad tycker jag om Nude Cushion efter ett par veckors användning?

Jag älskar den! Nude Cushion Foundation liknar en del andra märken i förpackningen. Jag skrev tex om Lancomes Cushion foundation för ett par månader sen MEN den här texturen är något helt annat! Det går nämligen både att få ett naturligt OCH ett super täckande resultat. De andra märkena jag testat måste man oftast ta flera lager utav.

Jag är super nöjd med den och den har redan flyttat ner i min privata sminkväska och används dagligen

Pris: 249Kr (ungefär hälften av konkurrenternas pris), släpps vecka 38 i butik och den kommer i 6 färger.

Det bästa av allt: Den går att fylla på med Nude Fluid foundation!

 

/ Isadora is launching a new product, Nude Cushion Foundation! I got the opportunity to try it before the launch & I made a video tutorial for you guys so you can see how it´s used. I love it!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU