basprodukter

DUO CONTOURING – MAKE UP STOREI morgon ska jag få jobba mer med de här tre nyheterna, Duo Contouring [klick]! Make Up Store har sin Kick off och jag kommer vara på plats och prata om Brynmakeup och Shading! Ska bli kul att få träffa tidigare kollegor och bolla tankar och idéer inom makeup!

Duo Contouring kiten finns i 3 olika nyanser: Light, Medium och Dark. De är super tunna i konsistensen (berikade med E-vitamin) och är faktiskt väldigt lätta att tona ut!

Jag tyckte nästan att medium nyansen passade bäst för min nyans på huden (om du behöver ha något att jämföra med:)

Produkten ligger på 275 Kr och finns ute i butik nu!

Ha en trevlig Tis kväll nu!


/Trying out Make Up Store´s new Contouring kit, Duo Contouring kit. They are super thin (enriched with E vitamin) and are pretty easy to blend out! They are availble in 3 colors: Light, Medium and Dark. I think Medium was the best color on my skintone (if you want to compare with something).

They are availble in store´s now for 275 SEK!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU