Jobb & bakom kulisserna

FIN BESÖK AV JANNI!

Igår var det dags att besöka Bangerhead Studio igen! Så kul att brynplocken blivit så poppis, så nu kan jag berätta att jag faktiskt är där 1 ggr i veckan!

…och titta vilket fint besök jag fick igår! Min vän Janni Delér tittade förbi för att catcha upp och för att få sina bryn och fransar fixade! Den tösen har så många knop i elden alltså…snart reser hon iväg igen så man får passa på att fixa till henne när hon är i stan:) Hon har varit så duktig och låtit sina bryn växa. De är såå snygga nu!

Vi pratade lite grann om distansförhållande och hon om någon vet ju hur det funkar. Medan hon saknade killen som hon inte sett på 3 veckor kunde jag kontra med att det kommer ta 3 månader till innan jag får se min prins! Haha Lord! Håll ut Lina, Håll ut!

/My beautiful friend Janni payed me a visit at Bangerhead yesterday! Such a fun & busy life that woman has! Spoke a little bit about distance relationships. She hasn´t seen her boyfriend in 3 weeks..me on the contrary needs to wait 3 more months before I can see my prince again. Be strong Lina, Be strong! Haha

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU