basprodukterHighlighter, Rouge & Bronzer

CONTOUR CREAM KIT + ILLUMINATORS

       
*Pressutskick

Här kommer de senaste nyheterna från Anastasia Beverly Hills, ett kräm contouring kit och massa fina highlighters. Jag dog typ när jag fick budet och fick möjligheten att testa produkterna. De är ju så hajpade i alla sociala medier just nu och jag förstår verkligen varför. De är enormt härliga både i pigmenten och i kvalitén! Den kvinnan är otrolig! Tusen tack Anastasia för att jag får möjligheten att recensera dom!

Antar att de kommer ta ett tag tills produkterna finns att handla i Sverige men den som väntar på något gott….väntar tusan alltid för länge!! Antar att de lär komma till Sephora först…hör ni något annat så hojta!

För dig som däremot inte orkar vänta så finns de att beställa på Anastasias hemsida HÄR!

Contour Cream Kit $40

Illuminators $28

#23 Shading brush $25

Trevlig helg fina!!

/Here´s all the latest news from Anastasia Beverly Hills! I was literally about to die when I got the nice gift and I have no words for how amazing the pigments are. I love them and can totally understand the big hype all around the world for these products! That women is incredable! Thank you so much Anastasia for letting me try these and review them for my readers.

The products have unfortunatelly not arrived yet to Sweden but until they come, if you don’t want to wait, you can order them on her website HERE!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU