Ögonmakeup & Looker

‘COLOUR YOUR WAY’

UTMANING I FÄRG

I kapp med att höstens alla färger börjar synas ute på träden och även ute i butikerna  så inledde jag precis ett samarbete med @bootsno7sweden. De har nämligen utmanat mig att skapa en look med deras rosa ögonskugga under deras kampanj #ColourYourWay.

Kampanjens budskap är klockren och jag tror jag förespråkar den ganska rejällt haha. Den handlar om att våga bära färger på ditt eget sätt! Tycker man att ett knall rosa läppstift känns stilrent och seriöst under en vanlig vardag så ska man liksom bära det! Bort med alla normer om att tex ett rött läppstift inte passar sig till en tisdag. Varför ska man inte kunna använda det???

Makeupen ovan kanske känns väldigt romantisk och alldeles för mycket för att bäras en måndag…men vet ni vad skit samma. För jag tycker den är döläcker och läppstiftet skulle jag kunna bära alla dar i veckan!

Så nu tänkte jag utmana er vidare till att också skapa en makeup look i färg…vill ni dela resultatet med mig så hashtagga era bilder med #ColourYourWay & #makeupbylina så att jag hittar er! 

Ha nu en fin måndag så hörs vi lite senare…kram!

/The autumn colors are beginning to appear out in the trees and even in the makeup stores so  along with this I just teamed up with @bootsno7sweden. They challenged me to create a look with their pink eyeshadow during their campaign #ColourYourWay and I thought it could be fun! 

The campain encouraging women to embrace colour and wear it in a way that expresses how they feel, the ‘Colour Your Way’ campaign says that if you feel pink lipstick is serious for a monday then it is. If you feel like sharp red is fun for a thuesday, then it can be.

So now I thought I’d challenge you as well to create a makeup look in a nice color … if you want to share the results with me hashtag your images with #ColourYourWay & #makeupbylina so I can find you! Looking so much forward!

Now have a nice Monday my friends, we talk later. Hugs!

Produkter jag har använt från No7/ Products I’ve used from No7

Bas / Base
Foundation Warm Ivory
Soft Damson Blush


Ögon / Eyes

Forest Fruits Stay Perfect Trio Eye Shadow Palette
Soft Damson Blush
Stay perfect Amazing eye pencil Black
Stay Perfect Eyeliner


Fransar / Eye lashes 

Mascara Stay Perfect Long Lasting Volume


Bryn / Eye Brows

Beautiful EyeBrow kit 
Beautiful Eyebrow Sculpting pen Blonde


Läppar / Lips

Lipstick moisture Drench Cameo
Lippencil Rapberry 

*Additional products I used from another brand: Eyelashes Caro from Sweedlashes

Lämna en kommentar