Makeup & Beauty Products

SNEAK PEEK OF SEPHORAS WINTER COLLECTION

Update: Brilliant Makeup Palette 72 Eyeshadows, 32 Lipgloss, 18 eyeliners & 8 blushes. Price 425 SEK

Igår besökte jag Vass PR för att spana in de nya julkollektionerna från Sephora. Jisses så mycket roligt. Kunde inte ta med hälften av alla foton får då hade ni fått scrolla förbrillt haha. Ser mest fram emot att äntligen få testa Makeup Forever’s nya version av sin topp säljare Ultra HD Foundation, då jag hört så mycket om dom!

En annan produkt jag gillar skärpt är Sephoras nya palette som ni ser här precis ovan. Älskar när det är massor med produkter i ett så man kan skapa massa roligt på plats framför den. Älskade deras Blockbuster palette så tror jag kommer vara lika kär i denna!

I vilket fall, det kommer bli en spännande vinter! Tack Sephora/ Vass Pr för en fint annordnad eftermiddag!

 /Yesterday I was getting a Sneak Peek of Sephoras new Winter collection. There is so many nice things coming, I couln’t even show you all of the photos because there was to many of them. Looking so much forward to try the new Ultra HD foundation by Makeup Forever & can’t wait until they release the new Sephora eyeshadow palette! I love multi products!! Thank you Sephora & Vass Pr for a wonderful afternoon!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU