Ögonmakeup & Looker

‘PURPLE NIGHTLIFE’


Idag är det lill lördag! Så visst passar det ganska bra med en sotad look;)? Jag har lagt vantarna på lite nyheter från Sigma Beauty som jag har testat ovan. Produkterna kommer från deras nya kollektion, Nightlife, som är framtagen utav mega super youtube stjärnan Camila Coehlo. Det kommer ett stort inlägg om produkterna senare under dagen så då får ni all info. Super fina verkligen!


/3 days left for the Weekend! So yes, a smokey look fits perfect for today;) I laid my hands on some new products from Sigma Beauty that I have tried in this look above. The products come from their new collection, Night Life, which is produced in collab with the mega super Youtube star Camila Coehlo. It will be a bigger post about the products after lucnh so there you will get all the info. The products are so nice!

Produkter jag har använt / Products I’ve used

Ögon / Eyes 
Nightlife Eye shadow Palette Sigma 
Eclipse/Festa Dual Ended Eye liner Sigma
Starlight Illuminator Anastasia Beverly Hills

Fransar / Eye lashes 
Byroe Sweedlashes

Bryn / Eye Brows
Brow Definition BD2 Paris Berlin
Clear brow gel Anastasia Beverly Hills

 

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU