Makeup & Beauty Products

NIGHTLIFE BY CAMILA COELHO

*Pressutskick

Här har ni Sigma‘s nya kollektion, Nightlife, som jag nämnde tidigare idag och som gjorts i samarbete med den brasilianska mega youtube stjärnan Camila Coehlo. Hon startade 2011 och har idag över 2 milj subscribers! Helt sinnes! En sak är i alla fall säker..jag vill ha hennes läppar!! Ja, nu är det kanske inte möjligt men jag kan iaf få sminka mig med hennes makeup haha.

Kort om vad jag tyckte om produkterna:
Paletten har helt ok pigment, inget helt fantastiskt, men helt ok. Den svarta Kajalpennan tycker jag jätte mycket om då den var krämig och utsuddningsbar. Den lila var däremot lite hårdare och var inte alls lika lätt att sudda. Penslarna? Megalike på dom! Skaften var jätte behagliga och penlarna lätta att make:a med! Läpprodukterna lika så, super fin färg på läppstiftet. Highlighten var super fin men tyckte “lystern försvann” ganska fort, så den var inget att hänga i julgranen! Bronzern och rougen har jag tyvärr inte testat än..jag får uppdatera här så fort jag hunnit!

Nähä..nu ska jag fortsätta drömma om att jag en dag kan vakna upp på morgonen och ha hennes läppar! Hoppas! Hoppas! Hoppas!;) Kram på er

/Here you have Sigma’s new collection, Night Life, as I mentioned earlier today! This collection is made in cooperation with the brasilian mega youtube star Camila Coehlo. She started in 2011 and currently has over 2 million subscribers! Wicked! One thing is clear…I want her lips !! Yes, now that might not be possible, but I can now wear her makeup instead haha.

Details of what I thought about the products in the text above (use the google translate button to the right on my page!) Ciao!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU