NAGLAR

NEW NAILS DONE!

Colors: 1. Belize in me 2. Cheeky in Helsinki 3. Jamaica me crazy 4. Bali Bliss 5. Longing for London

När det blir för svårt att välja!

I veckan var jag äntligen och fixade min naglar igen! Jag har de senaste 2 veckorna döljt min utväxt med massor av glitter haha. Den här gången var jag på Scratch Nails på Linnégatan i Sthlm för första gången då vi ska börja samarbeta lite tillsammans. Jag blev tipsad om att gå dit utav några kollegor som tyckte dom var duktiga och jag blev faktiskt jätte nöjd.

Jag hade inte heller testat nagellacks märket Cuccio som de har på salongen så det var kul att få lite ny inspiration. Cuccio har tydligen runt 200 lack i sortimentet och då finns färgen oftast i både permanentlack (typ som Gellack) och i vanligt lack!
Som ni ser kunde jag inte riktigt nöja mig med en färg haha. Tyckte det blev så fint att köra olika nyanser:) Visst var dom fina? Hm…undra vad jag ska hitta på nästa gång!

/During this week I finally got my nails done! I have during the last 2 weeks hidden my nails with a lot of glitter to cover up the edges haha. This time I visit Scratch Nails in Stockholm for the first time because we will now start to work a little bit together. I was recommended by my colleagues to go there and I have to say that I´m very happy with the result.

I had never tried the nail polish brand Cuccio that they have at the salon so it was fun to get some new inspiration. Cuccio has apparently around 200 colors in their range, some are permanent varnish (like gel polish) and some are normal.
As you can see, I could not really settle for one color haha. Thought it was so nice to go with different shades 🙂 Do you like them?  Hm … I wonder what I will choose next time! 😉

 

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU