Makeup & Beauty Products

NO7 – #COLOUR YOUR WAY EVENT

                     

Fick hänga med de här härliga brudarna idag, Sarah Grundén & Anna-Karin Hellborg

Dagen bjöd på härligt häng med No7 & Vass Pr där jag gästade som “gästmakeupartist”. De har nämligen släppt lite nya produkter i samband med #ColourYourWay kampanjen som jag var ambassadör för i veckan. Jag måste tipsa er om en produkt som jag älskade…

Shade & Define i färgen Gunmetal Grey! Jag ska vara helt ärlig och berätta att jag aldrig varit särskilt förälskad i krämiga ögonskuggor men den här är grym! Den är intensiv i färgen, sitter som berget och ger inga linjer på ögonlocket! Ett inlägg med närbilder på en look jag sminkade idag kommer i morgon!

Kram på er!

/Today I´ve been to an event with No7 & Vass Pr, where I was guesting as a “guest makeupartist” talking about their new launch in collab with the #ColourYourWay Campain. I really need to show you one of their new products, Shade & Define in the color Gunmetal Grey! I’ve never been a huge fan of cream eyeshadows but this one is awesome! I will show you some closeups on a look I created today…but you have to wait until tomorrow!;)

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU