Makeup & Beauty ProductsPenslar & Verktyg

CHLOE – CLASSIC WHITE MAKEUP MIRROR

Hej på er! Vanligtvis råder strikt helgförbud för mig när det kommer till att blogga…men såg att ni hade så mycket frågor gällande mitt “söndags-städnings” inlägg på Instagram så jag svarar kort här i stället!

Vart kommer spegeln ifrån?
Spegeln kommer från Sminkspegel.se och är i modellen Chloe – Classic White och kostar 1800Kr. De ger en rabatt om man är makeupartist!

Vad tycker du om belysningen?
Lamporna som följde med för ca 2 år sedan då jag införskaffade den var lampor med en dimmer. Dimmer är helt ok men lamporna var super varma och gav ett alldeles för varmt ljus. Inte så där jätte bra med andra ord.. Vet inte om de har bytt dom nu (Någon som vet?)

Finns det någon lösning på det varma ljuset?
Jag bytte ut alla lampor mot hedliga Ikea lampor. Då jag köpte lamporna fanns de inte som dimm-bara, så jag har full belysning hela tiden. Möjligt att Ikea fått in dimm-bara sedan jag köpte.

Är spegeln värd att köpa?
Jag använder spegeln dagligen! Delvis för att sminka mig privat samt så filmer jag i nuläget mina videos i den belysningen. Det blir fortf. något varmt ljus men som tur är finns det bra kamerainställningar.

Vart kommer förvaringen ifrån?
Plexiboxarna är köpta på Muji inne på Åhléns! Däremot så är det högra plexistället köpt i Usa.

Hoppas ni fått svar på era frågor! Annars får ni fråga på i kommentarsfältet så svarar jag där!

Kram på er och ha en forts. trevlig söndag!!!

/How I love to organise my makeup table. Got so many question on Instagram regarding the picture’s of it so I decided to answer all the questions here instead. Translation button to the right on my page. Hugs and have a great Sunday!!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU