Hudvård & Kroppsprodukter

DISCOVERY KIT BY CICAMED

Cicamed Discovery Kit (klick) Till er som ofta reser bort på weekends…

Cicamed är ett märke som funnits från och till i min badrumshylla. Jag använder dom då och då, särskilt när jag känner att hyn behöver något mer aktivt. Kollagenmasken är bla en favorit!

Tänkte att detta kunde vara ett bra fredags tips då de precis släppt ett sött resekit med 4 st utav deras aktiva produkter. Ett bra tips för dig som aldrig testat märket då det är bättre att testa ett sånt här minikit först för att se om man trivs med produkterna.


I kitet följer:

Cleanser antioxidant 25ml
En mild och löddrande rengöringsgel! Man känner sig verkligen ren med denna! Innehåller ekologisk Aloe vera, trollhassel, grönte samt doftar den härlig citrus!

24 H Cream Balance 7,5ml
Återfuktande dagkräm som innehåller bla ekologiska örter och betaglukan från svensk havre som lugnar. Har även Jojoba, solrosolja och Aloe Vera.

Serum C Antioxidant 7,5ml
Skyddande och återfuktande vitaminserum som innehåller kraftfulla antioxidanter och hyaluronsyra som återfuktar på djupet.

Collagen Boost mask 7,5ml
Denna anti-aging mask fullkomligt älskar jag då den ger resultat direkt. Detta är en sammansättning av örter, alger och vitaminer som stimulerar kollagenproduktionen i huden och på så sätt ger spänst och lyster. Man känner att huden stramas åt och den ger en pigg känsla till en trött hud!

Pris: 349 Kr  Vart? Finns på bla skincity.se  och cicamed.se

Hoppas ni får tillfälle att testa dom! Puss på er och trevlig helg! Vi hörs på måndag igen;) 

 

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU