Makeup & Beauty Products

BEAUTY LAUNCH WITH ELLOS

Tack till Ellos och Presskontakterna för en super trevlig kväll på Miss Clara. Super god mat!

Myten om Ellos…

…att de bara skulle vara ett gammalt postorderföretag stämmer ju inte riktigt längre. Det har blivit Nordens största E-handelsföretag och säljer inte bara sitt egna märke utan även externa märken som tex. Anastasia Beverlly Hills, Nuxe, Makiash, Marc Jacobs mfl.

Igår var jag på ett event med Ellos Beauty då de visade upp 4 nya lanseringar som kommer till hösten.

De kommer att lansera:


Egen Makeup
– Serien utgör ett basic utbud av nagellack, ögonskuggor, läppglans, eyeliner mm till galet bra priser (39 Kr – 99 Kr) Däremot ska kvalitén vara på topp då de använt sig av ledande kosmetiktillverkare i Europa. Detta ska testas!! Blev riktigt sugen på deras färgade kajalpennor.

Sense of Karma – En lyxig kroppsvårdsserie som består av 7 olika produkter med dofter av Lavendel och Ylang Ylang. Känns väldigt spaiga och lugnande! Priserna ligger mellan 89 Kr – 149 Kr.

Northern Beauty – Kroppsprodukter inspirerat av den nordiska naturen. Detta blev min favorit! Påminner ganska mycket om samma tanke sätt som Lumene har dock. Ser fram emot att testa kroppsoljan och doftljusen! Pris 69 Kr-139 Kr

By Ellos Body Care – Kroppsserie bestående av Handtvål och Duschgel i 3 olika dofter; Lavendel, Lotusblomma och Solvarm havre. Detta tillverkas i Sverige och ligger på 69 Kr/st

I samband med eventet fick vi även en tjuvkik på Hally Berry’s underklädes serie Scandal som nu även ska säljas där. Super snygga kan jag skvallra om!;)

/The biggest e-commerce company in Scandinavia, Ellos, had a really nice pressevent yesterday launching 4 new collections  at their beauty department. So much fun to look forward to! I really liked the Northern Beauty collection with bodycare inspired from the Nortern Nature!

 

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU